cropped-Logo-Scoala-Gimnaziala-Hotar-Vector-01
Luni - Vineri: 8.00-18.00 
Sâmbătă - Duminică: închis
02.06.2022
Home » 02.06.2022

02 Iunie 2022 a fost o zi cu dublă semnificație pentru elevii Școlii Gimnaziale Izvin!

ZIUA PORȚILOR DESCHISE

            În prima parte a programului s-a desfășurat Ziua Porților Deschise și acest eveniment i-a avut ca protagoniști pe viitorii elevi din Clasa Pregătitoare, preșcolarii de acum, din Grupa Mare de la Grădinița cu PN Izvin. Aceștia au acceptat invitația colegilor din clasa a IV-a de la Școala Gimnazială Izvin și au deschis porțile spre un viitor pe care îl dorim cu toții, cadre didactice și părinți, să fie cât mai luminos și reușit. Cu emoție și entuziasm, în această zi a început un drum al prieteniei, al reușitei școlare.

ZIUA EROILOR

Cel de-al doilea eveniment de care ne-am bucurat cu toții a fost Ziua Eroilor. Am comemorat împreună eroismul și sacrificiul, am cântat în semn de respect și prețuire a celor care au făcut posibil prezentul.

02 Iunie 2022 rămâne o zi a amintirilor frumoase, a zâmbetelor curate, a începutului de drum care devine destin comun, a unor porți colorate în baloane jucăușe care sunt, de fapt, mereu deschise.

Toate activitățile desfășurate azi au fost un succes al muncii în echipă, al efortului conjugat din partea personalului în parteneriat cu elevii Școlii Gimnaziale Izvin.